Online-bokning

Funktioner för online-bokning

Anpassad för alla enheter

Med en online-bokning från Qonnecta vet du att dina kunder blir nöjda oavsett vilket enhet de använder. Applikationen är utvecklad för att fungera optimalt på alla enheter utan att tappa funktionalitet.

Utvecklingen av Qonnecta bygger på flera års erfarenhet av uthyrning, både inom den tekniska delen och kundsupport. Detta har lett till ett system som är utformat för att vara enkelt att använda, men samtidigt kraftfullt med många smarta funktioner.

Testa gärna online-bokningen själv med en av våra demos.

Välj mellan olika platser

Ifall du har flera bokningsbara platser kan du välja att samla dessa i en online-bokning, på så sätt kan kunder välja den plats som passar bäst. Platsväljaren har flera smarta funktioner som underlättar för dina kunder:

 • Kartvy – visar platsernas position på karta
 • Listvy – visar platserna i en lista. Listan kan sorteras efter avstånd till kundens egen position eller alfabetiskt. Kunden kan även filtrera platser genom att söka efter en specifik stad, adress eller namn på uthyrningsplats.
 • Filtrera tider och produkter – här kan kunder filtrera platser efter öppettider och tillgängliga produkter för hitta en plats som passar.

Ifall du bara har en bokningsbar plats visas inte denna sida.

Intuitiv tidväljare

Säg hejdå till krångliga datum och tidväljare. Med Qonnecta kan dina kunder enkelt hitta en ledig tid. Här är ett par av de funktioner tidväljaren har:
 • Kalendervy – visar en månadsvy där dagar med ledig tid är tydligt markerade. Detta medför att man slipper bläddra genom många dagar för att se tillgängliga tider och ger en tydlig överblick.
 • Dagsvy – visar lediga tider för en viss dag. Från din admin-panel kan du bestämma hur korta/långa intervall som ska kunna bokas.

Smart produktväljare

Det ska vara enkelt att se vilka produkter som finns tillgängliga och kostnad för att boka. Med Qonnectas online-bokning ser dina kunder produkter, deras tillgänglighet och pris samtidigt! Detaljer om en viss produkt är bara ett klick bort.
 • Välj dag direkt – I listan med produkter kan du se tillgänglighet för nuvarande vecka. Tryck på en tillgänglig dag för att gå vidare.
 • Öppna kalendervy – för att få en bättre överblick över en viss produkts tillgänglighet kan du trycka på “Kalender”-knappen. Detta öppnar tidväljaren i kalendervy.

Betala enkelt online

Ifall du vill ta emot betalningar i din online-bokning kan du välja att aktivera online-betalning. Med Qonnecta kan dina kunder betala på flera sätt:
 • Swish – Sveriges mest uppskattade betalmetod med över 8 miljoner användare
 • Bank- eller kreditkort
 • Klarna – en populär betalmetod där man kan betala direkt från sitt bankkonto eller genom faktura
 • Apple pay
 • Google pay

Hantera bokningar

Kunder kan enkelt hantera sina bokningar genom att logga in. De kan se sina aktuella och historiska bokningar, ändra bokningstider och avboka. Ifall du inte vill att kunder ska kunna boka om sin tid eller avboka kan du ställa in detta i admin-panelen.

Mockups skapade med hjälp av: Previewed

Förbättra ditt företag med Qonnecta idag