Qonnecta admin

Funktioner Qonnecta Admin

Dashboard

I din dashboard ser du status för bokningar och dina produkter. Du kan även filtrera bokningar för att till exempel endast se kommande bokningar.

Testa gärna Qonnecta Admin själv med en av våra demos.

Bokningskalender

I din kalender kan du se dina bokningar i en kalendervy. Du ser enkelt vilka produkter som är bokade en viss tidpunkt, och vilken status bokningarna har. Du kan även hantera och skapa nya bokningar.

Skapa/hantera bokningar

Med hjälp av bokningshanteraren kan du kan du se information om en bokning och även genomföra ändringar. Tryck på den egenskap du vill ändra och genomför ändringen. Tryck sedan på spara. Enkelt!

Skapa/hantera produkter

Vi förstår att din verksamhet bygger på dina produkter. Därför är det enkelt att skapa nya produkter med Qonnecta Admin. Du kan skapa beskrivningar av dina produkter med hjälp av bilder och text, så att dina kunder kan välja rätt produkt när de bokar. Ifall du vill ta betalt för att boka kan du välja att skapa en prislista för dina produkter.

När du ansluter dig till Qonnecta hjälper vi dig att lägga upp dina produkter i systemet. Detta ingår i startavgiften.

Skapa/hantera tillägg

Det finns möjlighet att skapa tilläggsprodukter i Qonnecta Admin. Exempel på tilläggsprodukter är försäkringar, bokningsavgifter eller andra tillägg som du vill ska ingå i dina bokningar. Du kan välja om tilläggen ska finnas som tillval eller vara obligatoriska för bokningen. Du kan även koppla din tillägg till en prislista.

När du ansluter dig till Qonnecta hjälper vi dig att lägga upp dina tilläggsprodukter i systemet. Detta ingår i startavgiften.

Skapa/hantera platser

Du kan enkelt skapa och hantera dina bokningsbara platser i systemet. Kostnad för varje ny bokningsbar plats beror på vilket prispaket du köpt.

När du ansluter dig till Qonnecta hjälper vi dig att lägga upp dina bokningsbara platser i systemet. Detta ingår i startavgiften.

Prishantering

Vi vet att priser kan skilja sig enormt mycket mellan olika företag. Därför är prishanteringen i Qonnecta byggd med flexibilitet som signum. Du kan skapa en enkel prislista eller avancerad, allt beroende på din egna krav.

  • Ta betalt per halvtimme/timme/dag eller kanske en kombination av dessa. Du bestämmer!
  • Ta betalt olika beroende på veckodag. Till exempel kan du ta ha olika priser på helger och vardagar.
  • Rabatterad/gratis första period – ska första timmen vara gratis på torsdagar? Inga problem.

När du ansluter dig till Qonnecta hjälper vi dig att lägga upp dina priser i systemet. Detta ingår i startavgiften.

Förbättra ditt företag med Qonnecta idag